طیب گوشت

فرق گوشت گوسفندی با بره

فرق گوشت گوسفندی با بره

فهرست مطالب
    Add a header to begin generating the table of contents

    فرق گوشت گوسفندی با بره

    از جمله جذاب‌ترین و دوست‌داشتنی‌ترین انواع گوشت بر سر سفره‌های ایرانی گوشت گوسفند و بره است. هر دوی این نوع گوشت‌ها بسیار لذیذ هستند و طعم جذابشان باعث می‌شود که نقش مهمی در برنامه غذایی ایرانی‌ها داشته باشند. حالا فرق گوشت گوسفندی با بره در مواردی روشن است و باعث می‌شود که به طور کلی بسیاری از افراد برای سلامتی و مصرف غذایی لذیذتر و خوش‌طعم‌تر رو به خوردن گوشت بره بیاورند. به همین دلیل ما در این مقاله از طیب گوشت قصد داریم مهم‌ترین موارد فرق گوشت گوسفندی با بره را مطرح کنیم.

    هنگامی که گوشت گوسفندی مصرف می‌کنید فواید زیادی برای بدن شما به همراه خواهد داشت و دقیقا به همین دلیل مصرف گوشت گوسفندی یا گوشت بره به شدت برای کسانی که می‌خواهند مهم‌ترین مواد غذایی مورد نیاز بدن خود را تأمین کنند مهم است. پس با ما همراه باشید تا بیشتر با این دو نوع گوشت و فوایدشان آشنا شوید.

    مهم‌ترین فرق‌های گوشت گوسفندی و بره چیست؟

    در میان افرادی که در زمینه تربیت و فروش گوسفند زنده فعالیت می‌کنند، اصطلاحا گوشت بره به گوسفندان زیر یک سال اشاره دارد. به عبارت دیگر، گوسفندانی که هنوز به سن یک سال نرسیده‌اند به عنوان بره برای فروش عرضه می‌شوند. این در حالی است که عمدتاً گوسفندهایی با سن بیشتر دیگر بره محسوب نمی‌شوند.

    متغیر بودن ذائقه و نیازهای افراد در مناطق مختلف ایران و سلیقه‌های متفاوت باعث شده که برخی افراد گوشت گوسفند را ترجیح دهند در حالی که دیگران باور دارند گوشت بره مذه و طعم لذیذتری دارند. بنابراین برای مقایسه گوسفند و بره استفاده از طعم و ارزش غذایی به عنوان یک شاخص معتبر ممکن است مناسب نباشد.

    یکی از جوانب مهم برای فرق گوشت گوسفند با بره اختلاف در گوشت این دو گونه حیوان است. با توجه به سن کمتر بره، گوشت آن معمولاً دارای طعم لذیذتری است و البته با قیمت بالاتری به بازار عرضه می‌شود. گوشت بره از بافت تردی برخوردار بوده و به طور قابل توجهی راحت‌تر هضم می‌شود.

    به همین دلیل در کشور ما، مصرف گوشت بره به دلیل این خصوصیت‌ها، جایگاه و محبوبیت بالاتری دارد. اما گوشت گوسفند، به ویژه در مورد گوسفندهای سنین بالاتر، کمی زمان بیشتری برای هضم نیاز دارند. در هر صورت، این به شما بر می‌گردد که انتخاب کنید. آیا گزینه گوشت بره با ویژگی‌های ارگانیک برای فروش گوسفند زنده و بره زنده را انتخاب کنید و تجربه‌ای جدید را تجربه کنید یا گوشت گوسفندی سنتی را انتخاب می‌کنید و غذاهای لذیذ ایرانی را مصرف می‌کنید.

    همانند مطالب پیشینی که بیان کردیم، نژادهای مختلف گوسفند وجود دارند که در حوزه پرورش ارگانیک دام و فروش آنها فعالیت می‌کنند. این تنوع نژادها نیز برای بره‌ها صادق است به این معنا که قیمت بره زنده ممکن است به تفاوت نژاد بستگی داشته باشد.

    با این حال یکی دیگر از موارد فرق گوشت گوسفندی با بره، سن است. میانگین سن گوسفندان در حدود ۱۰ تا ۱۲ سال است و اگر سن گوسفند کمتر از یک سال و نیم باشد، آن را در دسته بره‌ها قرار می‌دهند. اطلاعات جالبی وجود دارد که نشان می‌دهند بره نوزاد با سنی کمتر از ۱۲ هفته و بره جوان با سن شش ماهه به عنوان بره بهار شناخته می‌شوند.

    بره‌ها از شیر تغذیه می‌شوند در حالی که غذای گوسفندان علف است. به طور کلی، طعم گوشت بره به عنوان یک منبع غنی پروتئین شناخته می‌شود که البته این مسئله چیزی از ارزش‌های گوشت گوسفند کم نمی‌کند!

    فواید مصرف گوشت بره

    فواید مصرف گوشت بره چیست؟

    تا اینجا با مهم‌ترین موارد فرق گوشت گوسفندی با بره آشنا شدیم و حالا بد نیست به طور کلی فواید این دو نوع گوشت را نیز به طور مجزا تحلیل کنیم.

    طبق اعتقادات طبیبان سنتی، مزاج گوشت بره گرم و تر است و دارای کمترین میزان چربی نسبت به گوشت قوچ و میش می‌باشد. بافت عضلانی آن نیز بسیار نرم است که باعث مزه و طعم خاصی در هنگام پخت می‌شود و به عبارتی آبدار است. این گوشت به راحتی و در زمان کوتاه پخته می‌شود و هضم آن نیز بسیار آسان است.

    این گوشت دارای درصد بالایی از اسیدهای چرب اشباع نشده (اسید اولئیک) است و دارای پروتئین و امگا۳ فراوان است. از لحاظ ویتامین B، گوشت بره به عنوان بهترین نوع گوشت شناخته می‌شود. حاوی اسید آمینه کارنوزین به میزان فراوان است که به پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی کمک می‌کند.

    این گوشت سرشار از کراتین است که در تقویت عضلات و اسکلت نقش بسیار مهمی دارد. خصوصاً برای کودکان لاغر، تهیه آبگوشت بره بسیار توصیه می‌شود ولی با این حال در مقایسه با دیگر انواع گوشت‌ها هزینه بیشتری دارد.

    گوشت بره دارای مقادیر قابل توجهی کلسیم است که به تقویت ساختار استخوان‌ها کمک کرده و بنابراین به عنوان یک منبع غذایی مفید برای کودکان و نوجوانان در دوره رشد محسوب می‌شود. همچنین مصرف این گوشت به تأمین انرژی مورد نیاز بدن کمک می‌کند. به دلیل آسان هضم بودن گوشت بره در مقایسه با سایر انواع گوشت قرمز برای دستگاه گوارش سالم‌تر و مناسب‌تر است.

    درخصوص تقاضای بیشتر گوشت بره نر نسبت به بره ماده باید گفت که مصرف این گوشت ممکن است خطر ابتلا به کم‌خونی را کاهش دهد و همچنین از ایجاد نقایص مادرزادی در زمان تولد جلوگیری کند. افزایش سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری‌های کلیوی نیز جزء مزایای این گوشت محسوب می‌شود.

    علاوه بر موارد فرق گوشت گوسفندی با بره خوب است بدانید یکی از فواید گوشت بره نیز تأمین انرژی مورد نیاز بدن است. این گوشت حاوی مقادیر زیادی کالری، چربی و پروتئین است که باعث افزایش توان بدن می‌شود. بنابراین اگر در طول روز احساس کسالت می‌کنید یا به دلیل انجام فعالیت‌های روزانه به کمبود انرژی مبتلا هستید، اضافه کردن گوشت بره به رژیم غذایی می‌تواند به شما کمک کند تا از خواص غذایی آن بهره‌مند شوید.

    فواید مصرف گوشت گوسفندی چیست؟

    تا اینجای مقاله ما در مورد فرق گوشت گوسفندی با بره و فواید مصرف گوشت بره صحبت کردیم و حالا می‌خواهیم نگاهی به فواید مصرف گوشت گوسفند بیندازیم تا انواع جنبه‌های مسئله را در نظر داشته باشید.

    گوشت گوسفند مانند سایر انواع گوشت‌های گاو و بز نیز دارای مقدار زیادی پروتئین است که برای سلامت بدن انسان بسیار مفید است. به عنوان مثال، در هر صد گرم از گوشت گوسفند حدود ۱۷.۱ گرم پروتئین وجود دارد. افراد می‌توانند از این میزان پروتئین برای تقویت ساختار عضلانی بدن استفاده کنند زیرا پروتئین این گوشت سبب ایجاد توده عضلانی، هضم غذا، تقویت قدرت و استقامت بدن می‌شود.

    فایده‌ دیگر گوشت گوسفند شامل کلسیم داشتن است. مقدار کلسیم موجود در این گوشت نقش مهمی در حفظ سلامتی استخوان‌ها ایفا می‌کند و آن‌ها را به خوبی تقویت می‌کند. مصرف گوشت گوسفند همچنین به درمان ناهنجاری‌ها و اختلالات استخوانی کمک می‌کند. مقدار کلسیم موجود در هر ۱۰۰ گرم گوشت گوسفند حدود ۱۰ میلی‌گرم است.

    یکی از دیگر مزایای گوشت گوسفند افزایش انرژی بدن است. کبد این گوسفند، که بخشی از آن بسیار پر انرژی است، موجب افزایش توان بدن می‌شود. از طریق مصرف گوشت گوسفند امکان دارد فعالیت‌های روزانه با استقامت بالا انجام شود و بدون احساس خستگی کار زیاد ذهنی و جسمی را به انجام برسانید زیرا هر ۱۰۰ گرم گوشت گوسفند حاوی ۲۰۶ کیلوکالری است و میزان مورد نیاز کالری برای بدن انسان ۲۰۰۰ کیلوکالری است.

    جمع‌بندی

    ما سعی کردیم تا در این مقاله به بررسی انواع موارد فرق گوشت گوسفندی با بره بپردازیم و مهم‌ترین نکاتی که بیان کردیم در طعم، بافت و سن این دو نوع گوشت بود. به طور کلی اما نمی‌توان گفت که یک گوشت ارزش غذایی بیشتری نسبت به گوشت دیگر دارد بلکه اگر بخواهیم منصفانه قضاوت کنیم باید بگوییم هر دو نوع گوشت حاوی مقدار زیادی فایده برای سلامت و شادابی بدن انسان هستند و خوب است که هر کدامشان نیز در برنامه غذایی وجود داشته باشند و مصرف شوند.

    شما می‌توانید با مراجعه به قسمت فروشگاهی سایت طیب گوشت و همچنین تماس با ما سفارش خود را در زمینه انواع گوشت ثبت کرده و مقدار مورد نیاز گوشت خود را از هر جای ایران هستید در طیب گوشت ثبت کنید. کشتارگاه طیب گوشت بهترین و با کیفیت‌ترین انواع گوشت گوسفندی را دارد و می‌توانید انواع مواد غذایی خوشمزه را از این کشتارگاه دریافت کنید.

    دیدگاه‌ خود را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *