طیب گوشت

کیفیت لاشه گوشت در کشتارگاه

کیفیت لاشه گوشت در کشتارگاه های صنعتی

فهرست مطالب
    Add a header to begin generating the table of contents

    کیفیت لاشه گوشت در کشتارگاه‌های صنعتی

    یکی از مزایای خرید لاشه گوشت از کشتارگاه این است که محصول خوب و بهتری نسبت به بازار دریافت می‌کنید اما چطور می‌توانیدکیفیت لاشه گوشت در کشتارگاه را تعیین کنید؟ گوشت خوب و قابل قبول دارای خصوصیاتی است که اگر آن‌ها را شناسایی کنید تشخیصش بسیار راحت است. ما قرار است در این مقاله از طیب گوشت به بررسی کیفیت گوشت در کشتارگاه‌های صنعتی بپردازیم و به شما آموزش دهیم چطور گوشت خوب از بد را تشخیص دهید. ضمناً تلاش خواهیم کرد تا مراحل تهیه و بسته‌بندی گوشت در کشتارگاه‌ها را توضیح دهیم. پس در ادامه این مقاله ما را همراهی کنید.

     

    گوشت خوب دارای چه خصوصیاتی است؟

     

    گوشت خوب دارای چه خصوصیاتی است؟

    با خرید مستقیم گوشت از کشتارگاه می‌توانید از کیفیت بالایی برخوردار شوید و همچنین گوشت و ماده‌ای که دریافت می‌کنید نیز تازه است. گوشت خوب دارای خصوصیات مشخصی است که با توجه به آن‌ها می‌توانید کیفیت آن را در کشتارگاه مشخص کنید و ببینید که آیا ارزش خریدن دارد یا نه.

    • رنگ گوشت

    خصوصیت اولی که به واسطه آن می‌توانید بفهمید کیفیت لاشه گوشت در کشتارگاه چطور است رنگ آن است. رنگ گویای تازگی است. معمولاً در بسیاری افراد این مسأله دیده می‌شود که تصور می‌کنند گوشت گوسفندی باید قرمز و روشن باشد اما در حقیقت این طور نیست. شاید برایتان جالب باشد که بدانید رنگ گوشت گوسفند تازه چیزی مایل به ارغوانی است و هنگامی که در معرض هوا قرار می‌گیرد دچار تغییر در رنگ می‌شود.

    یکی دیگر از نکاتی که روی رنگ گوشت اثر می‌گذارد سن دام است. هر چه دام سنش کمتر باشد رنگش روشن‌تر است این در حالی است که هرچه دام سن بیشتری داشته باشد رنگش تیره‌تر می‌شود. اگر گوشتی دیدید که رنگ تیره‌ای داشت اما بویش مطبوع بود هنوز سالم است و خوردن آن مشکلی ندارد ولی بدانید که تازه نیست و مدت زمان زیادی در معرض هوا قرار گرفته است.

    • بوی گوشت

    درست است که بوی گوشت تازه خیلی خوشایند آدم نیست ولی به طور کلی گوشت قرمز اگر بوی زننده و تندی نداشته باشد سلامت آن مشخص می‌شود. اگر بوی غیرطبیعی‌ای استشمام کردید برای مثال بوی ترش، تند یا زننده‌ای از آن به مشامتان رسید باید توجه کنید که احتمالاً گوشت فاسد شده است و نباید آن را بخرید. پس دومین موردی که می‌توانید به وسیله آن کیفیت لاشه گوشت در کشتارگاه را تعیین کنید بوی آن است.

    • بافت سالم

    یکی دیگر از عوامل تعیین‌کننده کیفیت لاشه گوشت در کشتارگاه بافت سالم آن است. وقتی دارید لاشه گوشت را بررسی می‌کنید ببینید جای زخم یا بریدگی روی آن وجود نداشته باشد. گوشت‌هایی که دارای کیفیت پایین هستند بافتشان آسیب خورده است برای همین نباید سراغ این مدل گوشت‌ها بروید.

    • چربی کافی

    اگر می‌خواهید از کیفیت لاشه گوشت در کشتارگاه مطمئن شوید ببینید که آیا سطح چربی روی گوشت به اندازه کافی است یا نه. اگر رگه‌های چربی در کل بافت گوشت پخش شده باشند، گوشتی آبدارتر خواهید داشت و نشان از تازگی و کیفیت بالای آن است.

    اگر از طرف مقابل بافت گوشت خشک شده باشد احتمالاً سالم نیست و اصول نگهداری را موقع حفظ آن رعایت نکرده‌اند. گوشت از نظر طبیعی آبدار است و چربی باید باعث آبدارتر شدنش بشود. پس به این نکته توجه کنید تا هنگام تعیین قیمت لاشه گوسفندی و دیگر دام‌ها و خریدشان کلاه سرتان نرود.

    این نکات به طور کلی تعیین می‌کنند که آیا کیفیت لاشه گوشت در کشتارگاه بالا بوده است یا نه. هرچند ما در مقالات دیگر مفصل‌تر به موضوع کیفیت لاشه گوشت پرداختیم که شما می‌توانید در آنجا با جزئیات بیشتری اطلاعات خود را در مورد یک گوشت با کیفیت افزایش دهید. در ادامه این مقاله می‌خواهیم بررسی کنیم که چطور لاشه گوشت در کشتارگاه به مرحله بسته‌بندی می‌رسد.

     

    مراحل تهیه لاشه گوشت در کشتارگاه

     

    مراحل تهیه لاشه گوشت در کشتارگاه

    درست کردن گوشت در کشتارگاه مراحل متعددی را طی می‌کند که خوب است با آن‌ها آشنا باشیم:

    1. مواد اولیه

    قسمت اولی که در تهیه گوشت در کشتارگاه مهم است تهیه مواد اولیه است. گوشت را از ذبح انواع دام به دست می‌آورند. مراحل ذبح دام به این صورت انجام می‌گیرد که حیوان پس از این‌که وارد کشتارگاه شد تا یکی دو روز در محوطه می‌ماند. خستگی دام در طی این مدت برطرف می‌شود و پس از این‌که معاینات دامپزشکی رویش صورت گرفت و اطمینان حاصل شد که بیماری خاصی ندارد به سالن ذبح برده می‌شود.

    1. بازرسی گوشت قرمز

    پس از سپری شدن مراحل ذبح دام مرحله بعدی این است که گوشت او را معاینه کنند تا کیفیت لاشه گوشت در کشتارگاه تعیین شود. در این مرحله یک دامپزشک و متخصص بازرسی می‌کنند که گوشت فاسد نباشد و اگر تأیید انجام شد مهر سبزی روی دام‌زده می‌شود و نتیجه را نیز یادداشت و ذخیره می‌کنند.

    1. آماده‌سازی گوشت

    در مرحله بعدی و پس از گرفتن نتیجه معاینات دامپزشکی باید گوشت را به واحد آماده‌سازی ببرند تا در آنجا تولید و بسته‌بندی، شست‌وشو و تمیز کردن آن انجام شود. این مراحل همگی به دقت انجام می‌شوند چون نقش بسیار مهمی در سلامت و بهداشت گوشت مورد نظر دارند. همین بهداشت کشتارگاه تعیین‌کننده کیفیت لاشه گوشت در کشتارگاه است بنابراین آن را بسیار جدی می‌گیرند.

    1. بسته‌بندی گوشت

    اگر گوشت به صورت لاشه‌ای برای فروشندگان ارسال شود که نیازی به مرحله بسته‌بندی ندارد اما شرکت‌هایی که گوشت را به صورت بسته‌بندی، چرخ‌کرده و بدون استخوان به فروشندگان ارسال می‌کنند در این مرحله لایه‌های مختلف گوشت را برش می‌زنند. برای مثال معمولاً لاشه گوساله چهار قسمت دارد که به هر قسمتی از آن ربع لاشه گفته می‌شود. برش‌هایی که به گوشت می‌خورد معمولاً بین دنده‌های ۸ و ۹ یا ۹ و ۱۰ انجام می‌شود.

    پس از این‌که برش‌های لازم انجام شد، اگر قرار است گوشت بدون استخوان تحویل داده شود در این مرحله لاشه گوشت با ابزار دستی و مکانیکی همه استخوان‌هایش جدا می‌شوند. به این کار بی‌خس کردن گفته می‌شود. پس از این‌که استخوان‌های گوشت جدا شد مرحله بسته‌بندی انجام می‌شود. در خط تولید بسته‌بندی کردن گوشت باعث می‌شود که عمر گوشت بیشتر شود و کیفیت آن حفظ شود. حمل و نقل نیز در اثر این موضوع بسیار آسان‌تر خواهد شد.

    1. منجمد کردن

    گوشت نباید در دمای گرم یا هوای آزاد باشد بنابراین در خط تولید و بسته‌بندی آن را منجمد می‌کنند. گوشت تازه و منجمد دو نوع گوشتی هستند که در بازار به مشتری تحویل داده می‌شوند. کیفیت لاشه گوشت در کشتارگاه بسته به انجام درست تمام این مراحل است. برای مثال دمایی که گوشت باید داشته باشد حداکثر ۷ درجه است ولی گوشتی منجمد باید در دمای منفی ۱۸ درجه باشد.

    برای فهمیدن این‌که کیفیت لاشه گوشت در کشتارگاه خوب است یا نه لازم است ابتدا تمام این عوامل را بررسی کرده و سپس ببینید که آیا در مراحل بسته‌بندی و تحویل آن به فروشگاه‌ها به خوبی عمل کرده‌اند یا نه.

    جمع‌بندی

    در این مقاله عواملی را بررسی کردیم که نشان‌دهنده کیفیت لاشه گوشت در کشتارگاه هستند. با خرید لاشه گوشت از کشتارگاه می‌توانید از مزایایش از جمله خرید گوشتی با کیفیت و تازه برخوردار شوید. فروشگاه طیب گوشت با تضمین محصول باکیفیت و تازه این قابلیت را برای شما فراهم کرده تا به شکل مستقیم گوشت خود را از فروشگاه تهیه نمایید. شما با مراجعه به سایت ما و بررسی محصولات می‌توانید سفارش خود را ثبت کرده و در کمترین زمان ممکن آن را دریافت نمایید.

    دیدگاه‌ خود را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *