کشتارگاه مرکزی استان قم

توصیه های بهداشتی در روز عید سعید قربان

از طرف فرماندار محترم شهرستان قم 

با عنایت به لزوم اطلاع رسانی عمومی به شهروندان در خصوص توصیه های بهداشتی و شرعی قربانی دام در روز عید سعید قربان ، خواهشمند است دستور فرمایند پیام های بهداشتی ذیل به نحو مقتضی به عموم شهروندان و کارکنان محترم آن دستگاه و ادارات شهرستان قم اطلاع رسانی گردد :

انجام قربانی در کشتارگاه های دام استان صورت میگیرد ، کلیه خدمات نظارت بهداشتی دامپزشکی در روز عید قربان رایگان بوده و بازرسین بهداشتی و ناظرین شرعی در کشتارگاه ها از ساهت ۶ صبح تا ساعت ۱۴ آماده خدمت رسانی به شهروندان گرامی در کشتارگاه دام طیب گوشت پارسا واقع در جاده جعفریه میباشند .

شهروندان محترم میتوانند با مراجعه به قصابی مورد نظر خود یا قصابی محل در روز های پیش از عید قربان نسبت به انجام هماهنگی لازم جهت تهیه دام مناسب و ذبح بهداشتی دام در محل کشتارگاه و دریافت لاشه و آلایش خوراکی در محل قصابی اقدام نمایند .

در حین لمس دام زنده و لاشه و آلایش دام و قطعه بندی گوشت ، حتما از دستکش استفاده شود .

به منظور جلوگیری و انتقال بسیاری از بیماری های خطرناک از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ، تب مالت و … لاش و آلایش استحصالی پیش از قطعه بندی و مصرف بایستی به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در یخچال ( دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد ) نگهداری گردد .

اکیپ های دامپزشکی جهت نظارت بهداشتی و شرعی بر دا های قربانی و گوشت های نذری در شهرستان قم و شهرستان ها و بخش های تابعه ( جعفر آباد ، دستجرد و کهک ) مستقر بوده و مردم عزیز میتوانند برای اخذ خدمات بهداشتی – نظارتی با این ادارات تماس حاصل نمایند .( شماره های تماس ۳۶۱۲۳۴۵۶ و ۵۷ برای قم ، ۳۶۲۲۸۹۰ برای جعفر آباد شماره ۳۵۲۲۳۴۵۰ برای دستجرد و شماره ۳۴۲۲۳۶۴۷ برای کهک )

همچنین امکان دریافت دام قربانی یا وجه آن به منظور کمک به محرومان توسط کمیته امداد امام خمینی با شماره ۰۳۶۱۵۷ ، آسایشگاه سالمندان و معلولین بهزیستی و مسجد مقدس جمکران برای انجام قربانی و توزیع گوشت نذری وجود دارد .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *