طیب گوشت

گوشت شیشک

گوشت شیشک چیست و زمان پخت گوشت شیشک چقدر است

فهرست مطالب
    Add a header to begin generating the table of contents

    گوشت شیشک چیست و زمان پخت گوشت شیشک چقدر است؟

    یکی از انواع پستاندار‌هایی که از خانواده گاوهاست شیشک نام دارد. گوشت شیشک یکی از انواع گوشت‌های قرمزی است که می‌توانید از آن استفاده کنید و کاربرد‌های زیادی دارد. از این نوع گوسفند زنده محصولات دامی متعددی از جمله شیر، گوشت، روغن و پشم می‌گیرند و به همین دلیل گوشت شیشک نیز دارای مزایای فراوانی است و می‌تواند در برنامه غذایی شما قرار گیرد.

    ما در مقالات مختلف طیب گوشت به بررسی انواع گوشت گوسفندی و روش‌های مختلفی که می‌توانید از آن در برنامه غذایی استفاده کنید اشاره کردیم اما در این مقاله قصد داریم به یکی از انواع خوشمزه و خوش خوراک گوشت گوسفندی، یعنی گوشت شیشک اشاره کنیم و ببینیم که اولاً این گوشت چیست و چطور می‌توان آن را در برنامه غذایی استفاده کرد و چه نقشی در عملکرد بدن دارد؟ با ما همراه باشید تا شما را با یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین انواع گوشت گوسفندی آشنا کنیم.

    گوشت شیشک را بشناسیم

    گوسفند شیشک یا همان گوشت شیشک از جمله خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین گوشت‌های قرمز است. این نوع گوشت مربوط به بره نری است که بین شیش ماه تا یک سال سن دارد. خاصیت‌های بسیاری برای این گوشت برشمرده شده است و فواید متعددی در این نوع گوشت وجود دارد. خرید این گوشت الان افزایش پیدا کرده و افراد بیشتری با آن آشنا شده‌اند.

    همان طور که گفتیم این گوشت به گوشت بره زیر یک سال تا شیش ماه گفته می‌شود ولی فارغ از این موضوع بد نیست که بدانید گوشت شیشک دارای مقدار بسیار پایینی از چربی است. همچنین میوگلوبین و پروتئین‌های متعدد این نوع گوشت باعث می‌شود که هم خوشمزه باشد و هم فواید بسیار زیادی برای بدن داشته باشد.

    کسانی که گوشت شیشک را تست کردند گفته‌اند که شیشک از گاو و مرغ و خروس خوشمزه‌تر است و حالا یکی از انواع محبوب‌ترین گوشت‌های جهان در نظر گرفته می‌شود.

    گوشت گوسفندی شیشک و بره با هم چه فرقی دارند؟

    ممکن است حالا برایتان این سؤال پیش آمده باشد که پس فرق گوشت گوسفند شیشک و بره چیست اگر هر دو در سن پایین گوسفند هستند. اولاً بره گوشت گوسفند جوان است که وزنی کمتر از ۴۰ کیلو دارد. گوشت شیشک فقط مربوط به همان بازه زمانی بین شیش ماه تا یک سال است و خوش طعمی و هضم آسانی دارد. درخواست خرید این نوع گوشت از گوشت بره نیز بیشتر است. گوشت بره معمولاً گوشت جوان و گرم است ولی گوشت شیشک یکی از انواع خاص گوشت گوسفندی است که بسیاری از مناطق جهان از آن استفاده می‌کنند.

     

    فواید گوشت شیشک

     

    فواید گوشت شیشک چیست؟

    حالا که با این نوع گوشت آشنا شدید اول از همه این سؤال برایتان پیش می‌آید که چه فواید و مزایایی برای این نوع گوشت وجود دارد که باید به آن‌ها اشاره کنیم. در ادامه به صورت مختصر و خلاصه این مزایا را بررسی می‌-کنیم:

    1. جلوگیری از سرطان: یکی از اصلی‌ترین فواید گوشت شیشک گوسفندی این است که لینولئیک اسید وجود دارد و این ترکیب باعث می‌شود که از بروز سرطان سینه در بدن جلوگیری شود.
    2. کنترل و کاهش وزن: وزن چربی و کالری‌ای که در گوشت بره وجود دارد زیاد است ولی مصرف آن باعث می‌شود که فرد برای مدت زمانی طولانی احساس سیر بودن بکند به همین دلیل کسانی که برای مدت زیادی می‌خواهد رژیم بگیرند با توجه به مشورت پزشک تغذیه می‌توانند این نوع گوشت را وارد برنامه غذایی کنند و از آن برای کنترل وزن استفاده نمایند.
    3. بهبود تراکم استخوانی: یکی دیگر از مشکلاتی که امروز به دلایل مختلف به وجود می‌آید پوکی و ضعف استخوانی است ولی با استفاده از موادی مانند فسفر و سلنیوم می‌توانید این موضوع را برطرف کنید. گوشت بره حاوی مقدار قابل توجهی از این مواد معدنی و خوراکی است که باعث می‌شوند بتوانید تراکم استخوانی خود را بالا ببرید و سلامت استخوان‌ها را افزایش دهید.
    4. پوست سالم با گوشت بره: اسید‌های چرب اشباع نشده از جمله امگا ۳ در گوشت بره می‌توانند یکی از اصلی‌ترین دلایلی باشند که چین و چروک‌های روی پوست از بین بروند و این نوع گوشت بتواند نقش مهمی در حفظ و مراقبت و سلامت پوست داشته باشد.
    5. جلوگیری از کم خونی: یکی از مشکلاتی که بسیاری با آن دست و پنجه نرم می‌کنند بیماری کم خونی است. کم خونی در اثر کاهش مقدار گلبول‌های قرمز در خون به وجود می‌آیند و یکی از اصلی‌ترین روش‌های جلوگیری و پیشگیری از کم خونی این است که مقدار آهن مورد نیاز در بدن را تأمین کنید. گوشت بره می‌تواند حاوی مقدار قابل توجهی آهن باشد و در نتیجه برای پیشگیری و جلوگیری از بیماری کم خونی بسیار مؤثر است.

    چه زمانی برای پخت گوشت شیشک بهترین زمان است؟

    اگر همه این فواید و خصوصیاتی که درباره گوشت شیشک بیان کردیم شما را ترغیب کردند تا این گوشت را مصرف کنید خوب است که به بررسی زمان پخت این نوع گوشت هم بپردازیم. به طور کلی می‌توانید به دو صورت از گوشت شیشک استفاده کنید:

    • اگر این گوشت را روی تابه درست می‌کنید باید حرارت آن متوسط باشد. معمولاً پخته شدن و درست شدن این گوشت در این شرایط حداقل ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در حرارت متوسط طول می‌کشد ولی اگر ضخامت گوشت کمی بیشتر یا کمتر است این زمان می‌تواند تا حد کمی تغییر کند.
    • روش دیگری برای مصرف و پختن این گوشت استفاده از فر است. وقتی گوشت شیشک را درون فر قرار می‌دهید بهتر است دمای آن را چیزی بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه قرار دهید. حدوداً باز بیست تا سی دقیقه طول می‌کشد تا گوشت بتواند به خوبی پخته شود. زمان پخت را باید بر اساس حجم این نوع گوشت تنظیم کنید.

    حتماً حواستان باشد پیش از این‌که این گوشت خوشمزه را مصرف کنید به خوبی پخته شده باشد. بیماری‌هایی که بر اثر درست پخته نشدن مواد غذایی به وجود می‌آیند خطرناک هستند پس حتماً پیش از مصرف گوشت شیشک آن را در بهترین دمای ممکن بپزید و بعد این خوراکی خوشمزه را مصرف کنید.

    جمع‌بندی

    ما در این مقاله به بررسی گوشت شیشک پرداختیم و تلاش کردیم تا هر چه نیاز است درباره این گوشت بدانید را بررسی کنیم. گوشت شیشک یکی از بهترین انواع گوشت گوسفندی است و به گوشت بره‌ای اطلاق می‌شود که سنی بین ۶ ماه تا ۱ سال دارد. این گوشت دارای مزایای خوراکی فراوانی است و می‌تواند بسیار خوشمزه باشد. این گوشت با گوشت بره یکی نیست بلکه از آن بهتر است و فروش بیشتری نیز دارد. شما می‌توانید با خرید این نوع گوشت غذایی خوشمزه، طعمی ماندگار و وعده‌ای به یاد ماندنی داشته باشید. اگر قصد خرید لاشه بره، لاشه گوشت و دیگر محصولات دامی را دارید می‌توانید به فروشگاه اینترنتی ما مراجعه کرده و پس از مشاهده و بررسی قیمت‌ها هر محصولی که نیاز دارید را ثبت کرده و ما در سریع‌ترین زمان ممکن آن را برای شما ارسال خواهیم کرد.

    دیدگاه‌ خود را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *