بستهبندیهای گوشت باید حاوی اطلاعات زیر باشند:
مشخصات کشتارگاه:
شماره کشتارگاه
کد بهداشت صادرشده توسط دامپزشکی
مشخصات محصول:
نوع گوشت (گوسفند، گوساله، بز و…)
وزن خالص گوشت
تاریخ کشتار، بستهبندی و انقضاء
شرایط نگهداری:
دمای مناسب نگهداری (۰ تا ۴ درجه سانتیگراد)
هشدارها و توضیحات لازم برای مصرفکننده
منبع:
استاندارد ملی ایران شماره ۱۰۲۶: برچسبگذاری مواد غذایی بستهبندیشده
کشتارگاه طیب گوشت آمادگی دارد کلیه سفارشات بسته بندی انواع گوشت را با ویژگی های مدنظر مشتریان و با رعایت تمامی استانداردها اجرا نماید.